Doeksponsoren

De ultieme manier om uw bedrijf te presenteren.

Ten eerste met een reclamedoek op het park van maar liefst 6 meter lang en 2 meter hoog, met een opdruk die u zelf bepaalt. Hiermee bent u echt aanwezig op het park, het gehele jaar door.

DOEKSPONSOREN

In dit contract is tevens opgenomen een full color advertentie van 1/3 pagina in ons clubblad. Én uw banner staat op de voorpagina van onze website. Bezoekers kunnen zo direct doorklikken naar uw eigen website.  Voor 1 persoon is het lidmaatschap van de vereniging gratis. Dat kan zijn een pas op naam van uw bedrijf, of een persoonlijk lidmaatschap. Daarnaast ontvangt u een extra pas om eens iemand anders mee te nemen om te tennissen. Ieder jaar organiseren wij voor onze sponsoren een activiteit. Voor de sponsor zelf is de deelname daaraan gratis. Een ideale gelegenheid om business-to-business te bedrijven. Maar ook middels aanvullende inschrijvingen uw relaties uit te nodigen of met uw personeel hieraan deel te nemen. Uw bedrijf wordt ook nog eens opgenomen op het sponsorbord op het terras. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor de finaledag van de clubkampioenschappen. Dat allemaal voor een bedrag van slechts € 550,–. Verder zijn er diverse varianten mogelijk, zoals extra lidmaatschappen, een grotere advertentie, etc. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij de commissieleden.

Baansponsoring

In combinatie met doeksponsoring is het ook mogelijk om baansponsor te worden. Stelt u zich eens voor. Een volledige tennisbaan vernoemd naar uw bedrijf. Dat kan al voor een bedrag van € 200,– per baan. Uw bedrijf kan zich uitgebreid presenteren op de baan, te weten aan 2 zijden op het scorebord en op de 2 zitbanken. Telkens als de leden op “uw” baan willen spelen, hangen ze hun pasje onder uw bedrijf.

 

Onze doeksponsoren:

<